voor professionals

Herken je dat regelmatig je energie weglekt in situaties waar je geen invloed ervaart? Betrap jij jezelf er wel eens op dat je eigenlijk liever andere keuzes maakt dan je doet? Of dat je bepaalde onderwerpen die voor jou er toe doen niet bespreekbaar maakt? Het kan voelen alsof je klem gezet bent in je eigen leven, waardoor je energie weglekt in plaats van stroomt naar dat wat voor jou waardevol is.

Het gevolg is dat je beperkte tijd en aandacht overhoudt voor die personen en activiteiten die voor jou belangrijk zijn. Ik geloof dat als jij jouw tijd en aandacht geeft aan die activiteiten die je waardevol vindt dat jij dan meer tot je recht komt. En het mooie is dat jouw omgeving daarvan meegeniet. Vandaar dat ik je graag laat ontdekken hoe jij jouw energielek kunt dichten en al jouw energie kan stromen.  In een gesprek verkennen we de huidige situatie en schetsen we de gewenste situatie. Vervolgens loop ik een stukje met je mee op de weg van verandering en bied je een luisterend oor, stel vragen en spar met je. Na bepaalde tijd kun jij zelf verder lopen als een vrijer mens die op een ontspannen manier het gesprek aangaat met anderen over dat wat van belang is om aandacht voor te hebben. Zelfs als het spannend voelt, weet jij ontspannen te blijven.

voorbeeld uit de praktijk

Onlangs sprak ik een professional en zij vertelde mij dat het plezier in haar werk weg was. Al pratend ontdekte ze dat het onder andere te maken had met het gevoel op weinig nog invloed te hebben en dat gaf frustratie. We zijn gaan zoeken naar welke verlangens er passen bij de verschillende frustraties. Dat gaf veel inzicht. De volgende stap was om te bedenken hoe zij daar invloed op uit kon oefenen. Vervolgens kon zij zelf aan de slag om de nieuwe inzichten in de praktijk toe te passen. Mooi om te horen vond ik dat het plezier in haar werk toenam.

neem contact op

Wil je ontdekken hoe een Anker Moment jou meer in verbinding kan brengen met wat voor jou waardevol is? Weet je welkom om een afspraak te maken en te ontdekken wat je ziet en hoort als er ruimte ontstaat.