over Anneke

Het is een aantal jaren geleden dat ik de volgende uitspraak van Pablo Picasso las: We worden allemaal geboren als unieke en getalenteerde individuen en de meesten van ons sterven als een kopie van iemand anders. Dat inspireerde mij om de tijd te nemen om na te denken hoe ik mijn leven leefde. Dat heeft veel mooie inzichten opgeleverd en vervolgens acties om daadwerkelijk meer ‘mijn’ leven te gaan leven. Een onderdeel daarvan is het starten van een eigen bedrijf. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens verschillende opleidingen en banen komt nu allemaal samen en vormt een waardevolle bron om vanuit te delen.

In mijn vrije tijd ben ik graag op het water. Ik vind het een fijn moment als de boot voor anker ligt. Tijdens een Anker Moment ontstaat er ruimte voor bezinning en stel ik mezelf een aantal vragen. Ben ik nog in verbinding met mijzelf bij wat ik doe? Geef ik de tijd die ik beschikbaar heb aan mensen en bezigheden die ik waardevol vind?  Wat wil ik graag anders doen?

“Tijdens een Anker Moment ontstaat er ruimte voor bezinning.”

Na een Anker Moment vind ik het heerlijk om verder te varen. Het liefst op een zeilboot. Tijdens het zeilen realiseer ik me regelmatig dat ik geen invloed heb op de wind (kracht en richting) en wel op de stand van de zeilen. Zelfs met tegenwind ga ik vooruit. Dit principe pas ik graag toe in mijn leven en ook tijdens het werk komt dit principe goed van pas. Focus op waar je wel invloed hebt, hoe klein ook. Vanuit deze oplossingsgerichte mindset gecombineerd  met een gezonde dosis realisme lever ik graag met plezier mijn bijdrage aan de ontwikkeling van professionals, teams en organisaties.

Ik ben ambitieus, een harde werker, doelgericht, pragmatisch en gedreven om mooie resultaten te behalen op een menswaardige en zorgvuldige manier. Mijn analytisch vermogen draagt er aan bij dat ik snel verbanden zie en snel kan schakelen. Ik heb oog voor wat nodig is in een situatie en ben creatief in het samenbrengen van verschillende belangen en / of belanghebbenden.

ervaring & expertise

2018-heden • Praktijkopleider
2014-heden • Teamcoach
2002-2013 • Fysiotherapeut

opleidingen
2018 • Trainingsacteur
2014-2015 • Lean Teamcoach
2007-2009 • Beleid en Management Gezondheidszorg (master zorgmanagement)
1998-2002 • Fysiotherapie

neem contact op

Wil je ontdekken hoe een Anker Moment jou meer in verbinding kan brengen met wat voor jou waardevol is? Weet je welkom om een afspraak te maken en te ontdekken wat je ziet en hoort als er ruimte ontstaat.

Reviews